Revy - Menu 2018

Sommer-Buffet i ‘Restaurant Revyen’tl_files/billeder/billeder_2017/hoteller/comwell_menu_2017.jpg
Forret som står på bordet:
  • Lille klassisk hønsesalat med svampe og bacon
Buffet:
  • Benskinke braiseret i øl og urter
  • Langtidstilberedt okseflank med ramsløg
  • Bagt laks med dild
  • Ringriderpølse og brød
  • Nye kartofler med persille
  • Marineret kartoffelsalat
  • Dampet blomkål med smør og kørvel
  • Gulerodssalat med spidskål, lime og koldpresset rapsolie
  • Spæde salater med fennikel og ærter
  • Salat af hvedekerner, iceberg og bønner
Dessert:
  • Jordbærparfait, friske jordbær og krystalliseret hvid chokolade


3-retters-revymenu - serveret i ‘Restaurant Bellevue’ med Alssund i baggrunden

  • Forret: Saltet laks og dressing af økologisk yoghurt, frisk agurk, ingefær og mynte
  • Hovedret: Kalvesteak, spinatterrine, svampe, grilltomat, nye stegte kartofler og krydret sky
  • Dessert: Vores bud på brødtorte med vanilleis og solbærcoulis
  • Kaffe/the

Sidste-aften-menu
  • Forret: Rilette med sønderjysk spegeskinke, surram
    og hjemmelavede sylteting
  • Hovedret: Sprængt oksebryst med stuvet spidskål,
    sommersalat og persillekartofler
  • Dessert: Rabarbertrifli med makroner og flødeskum

Revyfrokost  - de lørdage, hvor der spilles eftermiddagsforestiling

  • Marinerede sild og karrysalat
  • Æg og rejer
  • Røget laks med spinat
  • Fiskefilet med remoulade
  • Lun leverpostej med bacon
  • Ribbensteg med rødkål
  • Frikadeller med surt
  • Roastbeef med pickles og peberrod
  • “Mormor”-salat af spidskål
  • Rugbrød, franskbrød, fedt og smør
  • Brie med frugt
  • Rabarbercrumble med creme fraiche


Revynatmad

  • Charcuterietallerken; Et udvalg af gode pølser, skinke, paté og ost med hjemmebagt brød og tilbehør
  • 2 stk. smørrebrød: Dyrlægens natmad og æg med rejer
  • Ostetallerken med 5 slags ost og tilbehør

Eftermiddagskaffe
  • Vi har hver dag i revysæsonen, fra kl. 15.00, en lille buffet med kaffe og the samt forskellige kager og frugt. Det kan forudbestilles i forbindelse med overnatning.


tl_files/templates/bundstreg.gif

Revy med overnatning

tl_files/billeder/billeder_2014/comwell/overnatning.jpgVi kan tilbyde en dejlig pakke med 
menu, billet og overnatning på 
Comwell, Strandvej 1, Sønderborg
(samme bygning som Teatret)

Sommer-Buffet i ‘Restaurant Revyen’
(Sønderborg Teater)
inkl. revybillet og overnatning på Comwell
Pr. person i db. værelse fra kr. 1.270,- (Alle dage)
(Enkeltværelse kr. + 350,-)

Tre-retters-revymenu i ‘Restaurant Bellevue’ 
(Sønderborg Teater)
inkl. revybillet og overnatning på Comwell
Pr. person i db. værelse fra kr. 1.370,- (Alle dage)
(Enkeltværelse kr. + 350,-)

Ønskes ekstra overnatning på dage hvor revyen spiller, skal det bestilles direkte på Comwell. 

 

Der er også mulighed for at bestille revybillet og Sommer-Buffet eller Tre-retters-revymenu med overnatning på:
Hotel Garni Sønderborg
Kongevej 96, Sønderborg (2 min. gang fra Sønderborg Teater)
Pris pr. person i db. værelse fra kr. 1.185,- (Med Sommer-Buffet)
Pris pr. person i db. værelse fra kr. 1.285,- (Med Tre-retters-revymenu)

Bella Italia
Lille Rådhusgade 31-33, Sønderborg (2 min. gang fra Sønderborg Teater)
Pris pr. person i db. værelse fra kr. 1.360,- (Med Sommer-Buffet)
Pris pr. person i db. værelse fra kr. 1.460,- (Med Tre-retters-revymenu)

Hotel 6400

Solglimt 6, 6400 Sønderborg (20 min. gang fra Sønderborg Teater)
Pris pr. person i db. værelse fra kr. 1.060,- (Med Sommer-Buffet)
Pris pr. person i db. værelse fra kr. 1.160,- (Med Tre-retters-revymenu)


tl_files/templates/bundstreg.gif

Mød hinanden - før og efter revyen
Den store Revy-Bar i teaterfoyeren har åben hver spilledag fra kl. 17.00 – og baren er naturligvis også åben i pausen.


tl_files/templates/bundstreg.gif
NB! BESTIL DRINKS TIL PAUSEN 
Bestil inden forerstillingen starter,  så står jeres bestilling klar på jeres eget bord i pausen, og I undgår at stå i kø.

Webdesign: www.reklamehuset.dk