2018

‘Før var vi alle i samme båd’ var titlen på revyen i et meget markant revyår.Det var første år uden Leif Maibom på scenen og med Jeanne Boel alene ved roret som den kunstneriske direktør. 
Hvordan skulle det dog gå?
Det skulle gå rigtig godt. Jeanne Boel beviste uden besvær, at hun til fulde formåede at skabe en rigtig Sønderborg Sommer Revy med alt, hvad det indebærer. Gemalen og meddirektør Klaus Kristensen skabte med sin nye scenografi et helt nyt udtryk, der vidner godt om de kommende år.
Publikumstallet faldt i forhold til kanonåret 2017, men det havde direktionen regnet med, og som den stadig arbejdende direktør Maibom udtrykker det: - Vi har igennem alle årene haft op og nedture. Heldigvis flest opture. Nu er vi startet på en frisk, og nu vil det gå fremad igen.

Revyholdet 2018
Jeanne Boel, Lone Rødbroe, Asger Reher, Karsten Jansfort, Bjarne Antonisen
Kapelmester: Thomas Pakula
Instruktion og koreografi: Jeanne Boel
Scenografi: Klaus Kristensen
Kostumier: Henrik Børgesen
Lysdesign: Jesper Hansen
Lyddesign: Søren Knudsen

Fra scrapbogen:
Det blev den varmeste sommer i mands minde, hvor længe det så end er. Derfor kunne det være lidt svært at lokke folk ind i teatret, men faktisk var det det bedste sted at opholde sig.Aircondition anlægget arbejde på højtryk, så hver aften var der liger godt 20 grader, når revyen startede. Faktisk var der flere kvindelige gæster, der klagede over, at det var for koldt. Midtvejs i revyen blev to af de medvirkende hyldet på scene. Thomas Pakula for sine 20 år i revyen og Lone Rødbroe blev fejret for sine 10 år. Så der var ekstranummer med blomster, taler og hyldestsang til de to skattede kunstnere. På den allersidste spilleaften var der også overraskelser. Karsten Jansfort havde jo valgt, at gøre Thorleifs hårdprøvede kone Ragnhild Margrethe levende og synlig på scenen i Sønderborg. Dette vakte i al almindelighed stor jubel, men da Thorleif den sidste aften dukkede op, fik man endelig mulighed for et foto af de to sammen. For første - og sidste gang.

Revyernes Revy og TV Charlie RevyGalla
Ved Revyernes Revy var der en enkelt nominering til Sønderborg. Det var til Leif Maibom som ‘Årets Revyforfatter’, der var nomineret for et nummer i Sønderborg og for et i Odense Sommerrevy. Det blev dog ikke Leif, der fik prisen, men til gengæld blev han kåret som ‘Årets Æreskunstner’.Sønderborg medvirkede med to numre: ‘Vuggesang’ og ‘Er der en frivillig til stede’. Ved TV Charlies RevyGalla medvirkede Jeanne Boel og Karsten Jansfort med nummeret: ‘Samtykke.

2018
Webdesign: www.reklamehuset.dk