2017

‘Når enden er go´’ blev Leif Maiboms sidste år på scenen i Sønderborg som skuespiller. Og det blev også den største succes i revyens 36 årige historie. Der blev sat ny publikumsrekord på 25.808 gæster og en belægning på 100%. Alt var udsolgt fra først til sidst - incl. en helt uges forlængelse. Og også pressen var begejstret. Det regnede med 5-stjernede anmeldelser over revyen.

Revyholdet 2017
Jeanne Boel, Lone Rødbroe, Jacob Morild, Rasmus Krogsgaard og Leif Maibom
Kapelmester: Thomas Pakula
Instruktion: Jeanne Boel
Scenografi: Gitte Geertsen
Kostumier: Henrik Hviid
Koreograf: Peter Friis
Lysdesign: Jesper Hansen
Lyddesign: Søren Knudsen

Fra scrapbogen
Som annonceret var det Leif Maiboms sidste år på scenen i Sønderborg og dermed et farvel til hans kultfigur: Thorleif. Ingen tvivl om, at dette nok også var en medvirkende årsag til de mange publikummere. Thorleif sluttede af med maner med et sammenkog af de bedste historier fra hans turbulente liv med kæmpekonen Ragnhild Margrethe. Og netop Ragnhild Margrethe kom til at spille en ekstra rolle på revyens sidste spilleaften. Han fik nemlig overrakt - ikke Thorleif Prisen - men Ragnhild Margrethe prisen, en lille statuette i stil med Thorleif-prisen - men med Ragnhild Margrethe som inspiration. Ved Revyernes Revy blev Leif Maibom bedt om at medvirke med Thorleif-monologen, og også i Cirkusrevyens store telt gik nummeret rent hjem. Der blev grinet så teltdugen blafrede. Da (Thor)Leif sluttede nummeret og skulle til at ‘danse’ ud, dukkede der pludselig 20 kolleger op på scenen med Lisbet Dahl i spidsen. Mange i originale Thorleif-kostumer og alle i for korte bukser, hvide strømper og sanddaler. Og så var der blomster, flotte ord, hyldestsang og stående publikum til Thorleif for 34 år på scenen i Sønderborg - og sikkert også til Leif for hans 36 år samme sted.

Revyernes Revy og Revy Galla
For 3. år i træk blev revyen nomineret som ‘Årets Revy’ ved Revyernes Revy. Og denne gang lykkedes det, Revyen løb med prisen. Også ved TV Charlies Revy-Galla var der igen nomineringer til revyen: Rasmus Krogsgaard var nomineret i kategorien ‘Bedste Parodi’ og Leif Maibom var nomineret som ‘Årets Mandlige Kunstner’, og det blev Leif, der gik hjem med sejren og med Leif Sylvesters sjove statuette.

2017
Webdesign: www.reklamehuset.dk