2016

‘Herfra til Folkeligheden’ blev nok engang en super succes. Tilskuertallet steg igen, og vi endte på 22.147  og med en belægningsprocent på næsten 97. Og anmeldelserne var igen helt i top med en enkelt 6-stjernet, mange 5-stjernede og nogle 4-stjernede.

Revyholdet 2016
Jeanne Boel, Rikke Buch Bendtsen, Karsten Jansfort, Rasmus Krogsgaard og Leif Maibom
Kapelmester: Thomas Pakula
Instruktion: Jeanne Boel
Scenografi: Gitte Geertsen
Kostumier: Henrik Hviid
Koreograf; Peter Friis
Lysdesign: Jesper Hansen
Lyddesign: Søren Knudsen

Fra scrapbogen
Det var den 35. revy i Sønderborg under Johnna og Leif Maiboms ledelse, men der var ikke lagt an til jubilæumsfest som sådan. Men den sidste aften i revyen blev der alligevel en form for jubilæum. Der er jo tradition for, at man denne aften gerne må drille hinanden lidt på scenen. Som regel er det Revychef Maibom og Forestillingsleder Lars Rødbroe, der udtænker forskellige overraskelser. Men hele revyholdet havde rottet sig sammen mod chefen. Så da han skal forlade scenen i nummeret, hvor han spiller en meget beruset præst, myldrer det pludseligt ind med ‘gæster’. Det var resten af revyholdet - incl. Johnna Maibom - som kollegerne havde lokket med på scenen under falske forudsætninger. Og så mundede det ud i en hyldesttale til ægteparret Maibom for deres kamp og engagement for revyen gennem 35 sæsoner. Efter talen blev der vist en video med sjove, skægge, søde hilsener fra stort set alle, der har medvirket i revyen gennem alle årene. Det var meget festligt og meget rørende, så resten af aftenen spillede Leif Maibom videre med en klump i halsen og våde øjne.

Revyernes Revy og Revy Galla
De gode anmeldelser betød igen at revyen blev nomineret til flere priser ved Revyernes Revy.
Revyen blev igen nomineret som ‘Årets Revy’ og Thomas Pakula blev igen nomineret som ‘Årets Revykomponist’. Rasmus Krogsgaard var også nomineret som ‘Årets Revyforfatter’ men dog for et par numre til en anden revy. Desværre fik Sønderborg ikke en pris med hjem, mens Rasmus derimod løb med sin titel.
Ved TV Charlies Revy Galla var revyen igen nomineret som ‘Bedste Revy’ og Rikke Buch Bendtsen var nomineret som ‘Årets Kvindelige Revykunstner’.

2016
Webdesign: www.reklamehuset.dk