2014

‘Med blå næse og røde ører’ var titlen på årets revy, og igen skete det fantastiske: Publikum rejste sig spontant i finalen i samtlige 44 forestillinger og klappede revyholdet ud. Revyen måtte desværre konstatere en mindre tilbagegang i publikum, men endte alligevel med en belægningsprocent på 94, og et sluttal på 20.571.
Anmeldelserne var rigtig fine med flere flotte 5-stjernede, en masse 4-stjernede, og den sædvanlige 3-stjernede.

Revyholdet 2014
Jeanne Boel, Trine Gadeberg, Flemming Jensen, Jens Andersen og Leif Maibom.
Kapelmester: Thomas Pakula
Instruktion: Jan Hertz og Leif Maibom
Scenograf. Gitte Geertsen
Kostumier: Henrik Hviid
Koreograf: Peter Friis
Lysdesign: Jesper Hansen
Lyddesign: Søren Knudsen


Fra scrapbogen
Efterhånden er det blevet en fast tradition i Sønderborg Sommer Revy, at der er natmad hver torsdag. Det var faktisk Lise-Lotte Norup der indførte det, da hun medvirkede i revyen.
Værtsrollen går på skift, og der er naturligvis helt fri hænder til at kreere lige præcis den natmad, man har lyst til.
Og lysten mangler bestemt ikke!
Jeanne Boel f.eks. kreerede en hjemmelavet tre-retters midnatsnatmad afsluttende med citronsorbet overhældt med gin!
Kapelmester Pakula toppede de tre retter ved at servere en 5-retters menu. De mange retter skyldes nok indkøbet af en is-maskine!
Og Flemming Jensens natmad er der altid stor forhåbninger til, især fordi han ikke laver maden selv. Den kommer serveringsklar fra revyholdets yndlingsrestaurant ’Ballebro Færgekro’, hvor mange af revyens midtvejsfester er blevet holdt.
Men desserten klarer Flemming: Grønlands kaffe! Pæne mål whisky, kahlua, lidt kaffe og så skal der lige til sidst hældes brændende Grand Marnier i! Efter sådan et par glas sover man virkelig godt.

Revyernes Revy
Revyen var ikke nomineret som revy dette år, men Flemming Jensen var nomineret som forfatter for sin flotte vise ’72 jomfruer og 1 mand’. Det blev dog ikke Flemming, der fik prisen. Ved TV Charlies Revy Galla var Jeanne Boel nomineret som ‘Årets Kvindelige Revykunstner’, men heller ikke hun fik prisen, der gik til Lone Rødbroe, der jo tidligere har slået sin folder i Sønderborg Sommer Revy.

2014
Webdesign: www.reklamehuset.dk