2013

Årets revy hed: ‘Testet Positiv´, og der var ingen tvivl hos publikum: De var positive. Endda meget positive. For første gang i revyens 33-årige historie kunne revyholdet opleve et publikum, der spontant rejste sig hver aften i finalen og klappede revyholdet ud. Det blev dog for første gang i mange år ikke til en ny publikumsrekord, men 30 udsolgte aftener ud af 48 mulige giver stadigvæk en supersæson, og i alt 22.082 glade tilskuere så revyen. Anmeldelserne var gode, men ikke enige. Så stjerneregnen svingede fra 5 i toppen til 3 i bunden.

Revyholdet 2013
Trine Gadeberg, Jeanne Boel, Flemming Jensen, Kasper Gattrup og Leif Maibom
Kapelmester: Thomas Pakula, der for første gang stod i spidsen for en kvartet, idet Peer Hansen trådte til som ‘akut-bassist (for nu at følge regeringens bøn om at skabe akutjob).
Scenograf: Gitte Geertsen
Kostumier: Leila Steenberg
Instruktion: Jan Hertz og Leif Maibom

Fra scrapbogen:
Revyholdet i Sønderborg springer ikke en lejlighed for en god fest og lidt natmad over, så da holdet (bag ryggen af Leif Maibom) havde fundet ud af, at hans elskede og trofaste følgesvend Thorleif faktisk havde 30 års scenejubilæum, fandt de - med Flemming Jensen i spidsen - straks ud af, at han skulle hædres med en helt ny hæderspris. Så de opfandt til lejligheden ‘Årets Tumpe’, der uddeles hvert 30. år til en helt speciel revytumpe. Til at overrække prisen havde de lokket en anden af dansk revys store tumper - Mathiesen fra Hjørring Revyen til Sønderborg, Så Per Pallesen iførte sig igen de stærke briller, alpehuen og den brune kittel, og lovpriste derefter den nye tumpe Thorleif.

Revyernes Revy
Sønderborg Sommer Revy var ikke nomineret dette år, men Leif Maibom var nomineret som 'Årets Revyforfatter’ for sin tekst ‘Velfærd’ til Rottefælderevyen. Det blev dog ikke Leif, der løb med sejren, men den ukroende revyforfatter konge Cark-Erik Sørensen.

2012
Webdesign: www.reklamehuset.dk