2012

‘Lige til grænsen’ var titlen på den 31. revy i Sønderborg, og på holdet var man lidt spændt på, om man nu kunne leve op til det forrige års store jubilæumssucces. Men det kunne revyen. Sæsonen blev nok engang forlænget og endte med 51 totalt udsolgte forestillinger og med en ny publikumsrekord på 25.503 tilskuere. Der var også rigtig mange flotte 5-stjernede anmeldelser, så al tvivl blev gjort til skamme.


Revyholdet 2012:
Trine Gadeberg, Ann Hjort, Flemming Jensen, Kasper Gattrup og Leif Maibom
Kapelmster: Thomas Pakula
Scenograf. Gitte Geertsen
Koreograf: Vivi Siggaard-Miller
Kostumier: Leila Steenberg
Instruktører: Jan Hertz og Leif Maibom

Fra scrapbogen:
Igen blev revyen optaget til udsendelse på TV Charlie. Alt gik rigtig fint, lige indtil Flemming Jensens nummer som Angela Merkelich. I nummeret får han en ‘ministertaburet’ til at klappe sammen (ved hjælp af en trådløs sender), men for første gang virkede det ikke. Stolen blev stående. Flemmming fik snakket sig ud af det, og i revyens pause arbejdede teknikerne på højtryk for at finde fejlen. En af dem gik udenfor for at fortsætte arbejdet, mens revyen spillede videre, og derude virkede det hele igen. Det viste sig så, at det var tv-folkenes trådløse samtaleanlæg, der gik ind og forstyrrede den frekvens, som stolens trådløse anlæg kørte på. Så da revyen var slut, gentog Flemming sit nummer. Og denne gang lykkedes det.

Og så skal den sidste forestiling da også lige nævnes. I revyens åbningsnummer forekom der en kamel, der blev levendegjort af revyens forestillingsleder Lars Rødbroe som fortrop, og da man manglede én som bagtrop, måtte billetchef Fru Maibom træde til. Men den sidste aften skulle hun have fri, syntes gemalen Leif Maibom. Så han hyrede en fuldvoksen og meget levende kamel, der ankom, tog mål af scenen og spillede rollen som kamel perfekt. Men den var jo også ligesom født til det.

Revyernes Revy:
Flemming Jensen blev nomineret som Årets Revykunstner for sit fantastiske tryllenummer som Angela Merkelich. Der blev dog ingen pris til Sønderborg - og dog. Revyens faste frisør og parykdesigner gennem mange, mange år Tage Frandsen fik ved Revyernes Revy den specielle Revypris for sit mangeårige virke for den danske revy. Til lykke!

2012
Webdesign: www.reklamehuset.dk