2008

Med fare for at gentage sig selv, kan vi bare endnu engang skrive:
Den bedste sæson i revyens historie.

Endnu en gang satte revyen ny publikumsrekord. Denne gang blev de magiske 20.000 tilskuere passeret. I alt nåede 20.873 at se revyen på 41 totalt udsolgte forestillinger.

Anmeldelserne var rigtig gode, med undtagelse af Ekstrabladet, der brokker sig over ‘Thorbjørn’. Anmelderen (Hans Fl. Kragh) har efter 25 år ikke fundet ud af at Leif Maiboms figur hedder Thorleif.
Men ellers var der mange stjerner til revyen. Og Politiken svinger sig for første gang op til en 5-stjernet anmeldelse til den sønderjyske revy.

Ved Revyernes Revy den 17.8.08 i Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken var Sønderborg Sommer Revy for 3. år i træk nomineret som ‘Årets Revy’. Og denne gang lykkedes det.
De tre anmeldere, der står for udnævnelsen, var enige: Sønderborg Sommer Revy blev ‘Årets Revy 2008’.

Revyholdet 2008:
Lone Rødbroe, Marie Askehave, Katja Holm, Søren Hauch-Fausbøll og Leif Maibom.
Kapelmester: Thomas Pakula
Scenograf: Gitte Geertsen
Koreograf: Vivi Siggaard
Instruktion: Leif Maibom stærkt assisteret af Jan Hertz

Fra scrapbogen
Revyens kapelmester Thomas Pakula kunne i 2008 fejre sit 10. år i Sønderborg Sommer Revy. Thomas startede som bassist i orkesteret, og da Henrik Krogsgaard takkede af, rykkede Thomas ind og overtog kapelmesterposten, som han nu i 5 år har varetaget med stor kompetence. Jubilæet blev arrangeret som surprise-party for Thomas. Leif Maibom tog ordet i finalen og takkede Thomas for de første 10 år. Der kom champagne og sækkepibeorkester på scenen og Revydirektørparret Johnna og Leif Maibom overrakte Thomas et diplom samt et gavekort på en uges golfkursus - i øvrigt sammen med Leif Maibom.

2008
Webdesign: www.reklamehuset.dk