2007

Helt ærligt må vi indrømme, at vi var en lille smule nervøse for den 26. sæson.
Hvordan skulle vi dog kunne leve op til den fantastiske jubilæumssæson i -06?
Og så oplevede vi bare det allerbedste forsalg i revyens historie. Vi måtte hurtigt til at sætte tirsdage ind i spilleperioden for at tilfredsstille de mange ivrige revytilskuere.
Vi havde faktisk regnet med at vi ville rende ind i en tilbagegang i tilskuertallet, og så endte vi på 19.256 ud af 19.422 mulige.
Det blev 1 forestilling mindre end jubilæumsåret, men p.g.a. kontraktlige aftaler med skuespillerne, kunne vi ikke forlænge yderligere. Til gengæld sluttede vi med at spille to forestillinger på én dag, så vi nåede næsten jubilæumsrekorden .

Anmeldelserne var virkelig flotte og toppede med en 6-stjernet anmeldelse i ‘Børsen’.
Og ved Revyernes Revy i København blev Sønderborg Sommer Revy igen i år nomineret som ‘Bedste Revy’, ligesom Leif Maibom igen både blev nomineret som ‘Årets Revyforfatter’ og også som ‘Årets Revykunster’.

Revyholdet 2007:
Leif Maibom, Lone Rødbroe, Trine Gadeberg, Katja Holm og Søren Hauch-Fausbøll.
Instruktion: Leif Maibom - meget stærkt assisteret af Jan Hertz.
Kapelmester: Thomas Pakula
Koreograf: Vivi Siggaard
Scenografi: Gitte Geertsen.

Fra Scrapbogen:
Ved årets midtvejsfest i Sønderborg Sommer Revy overraskede Hoteldirektør Jesper Rosanes Leif Maibom ved at overrække en meget speciel gave.
Comwell Hotel Sønderborg havde nemlig købt en stjerne til (Thor)-Leif Maibom.
Og det var ikke en guldglinsende Georg Jensen topstjerne til et juletræ.
Nej det var ægte stjerne i universet.
Førhen bar stjernen det lidt upersonlige navn: Cepheus RA 22h 55m 37s D 59’ 29’ – men søndag den 1. juli blev stjernens navn: Thorleif.

Stjernen er købt via ‘International Star Registry’ i London, og i næste udgave af ‘Your Place In The Cosmos’ vil stjernens nye navn fremgå.
Og Leif Maibom kan således glæde sig over, at han nu er stjerneejer og navngiver på lige fod med: Harrison Ford, John Lennon, Luciano Pavarotti, Clint Eastwood, Rober DeNiro og mange andre.


2007
Stjernekiggeri
Webdesign: www.reklamehuset.dk