2003

2. år i den store sal, og det blev nok revyens største succes til dato.
Leif Maibom havde i vinterrevyen i Aalborg Kongres og Kultur Center spillet sammen med 4 dansepiger fra Aalborg, og langsomt opstod der en idé om, at få to af dem med i revyen i Sønderborg.
Det lykkedes - og for første gang var der dansepiger i en Sønderborg Revy. De fungerede dog som meget mere end bare dansere - de var med i mange numre, som kor, som flot fyld m.v.
Lone Rødbroe var debutant i revyen, men med sin solide baggrund fra bl.a. ØM i Brædstrup gik hun lige i publikum med træsko på.
Så alt i alt blev det et fantastisk år.
Der blev sat ny publikumsrekord - igen! 14.795 tilskuere på 31 forestillinger - heraf var den sidste en ekstraforestilling.
Anmeldelserne var meget, meget flotte - med undtagelse af Ekstrabladets, der var jævn.
Holdet fungerede optimalt, hvilket flere anmeldere roste.
‘Årets Thorleif’ blev uddelt på en almindelig spilleaften. Den gik til Ernst Trillingsgaard.

Revyholdet 2003:
Bente Eskesen, Lone Rødbroe, Tom Jensen, Henrik Krogsgaard og Leif Maibom samt revy-pigerne: Ann Nielsen og Pernille Satsman
Instruktør: Leif Maibom - Chresten Speggers Simonsen.

Fra scrapbogen:
Revyens to revypiger - Ann og Pernille - fungerede også som programsælgere, og de gjorde det umulige. Solgte alt.
14 dage før finalen måtte Leif Maibom bestille ekstra 500 programmer.
Det paradoksale er, at genoptrykningen af de ekstra 500 programmer blev så dyr, at revyen ved salget af de sidste 500 programmer satte 10 kr. til pr. stk.
Ved Revyernes Revy var Tom Jensen nomineret som ‘Årets Revykunstner’, Henrik Krogsgaard som ‘Årets Revykomponist’ og Leif Maibom igen som ‘Årets Revyforfatter’.

2003
Webdesign: www.reklamehuset.dk