1988

Dette år betød endnu en gang adresseskift for revyen.
Byen havde fået sit nye hotel - Scandic Hotel Sønderborg - og med dette også en teatersal. Der var ingen spisemulighed i den nye sal, men Scandic havde også et stort festlokale, og i løbet af vinteren '87 fik Leif Maibom og Hoteldirektør Jesper Rosanes strikket en samarbejdsaftale sammen, så revyen den 21.juni kunne invitere til premiere på ‘Sommerskæg på Scandic’.
Revyen fik lavet sin egen mobile scene, og valgte at lade de mindre forhold give revyen en ny retning med færre dekorationer, hurtigere numre og kun en enkelt musiker - Bo Pe, som Leif Maibom havde mødt i Hurup-Revyen.
Revyen spillede 29 forestillinger og sluttede med ny publikumsrekord på 7.150.


Revyholdet 1988:

Inger Lolby, Dagmar Bjerregaard, Johnna og Leif Maibom
Instruktion: Leif Maibom - Kapelmester: Bo Pe

Fra scrapbogen:

De store dagblade samt de kulørte blade havde endnu ikke den store lyst til at besøge Sønderborg, men et par af branchens tunge drenge dukkede for første gang op til premieren: Fra Sans Souci-revyen i Kolding kom Jan Schou, og dermed var der banet vej for at tæt fremtidigt samarbejde mellem Schou og Maibom. Revyen fik også premierebesøg af den store revyelsker - nu afdøde - ‘Flise Bent’, der siden blev fast premieregæst i Sønderborg.
Leif Maibom forlod i '88 helt folkeskolen, og var nu 100% fuldtids professionel revy-altmulig-arbejder.

 

 

1988
Webdesign: www.reklamehuset.dk