1987

For at forbedre forholdene på Statsskolen lejede revyen et stort podium i to højder, så de  bageste tilskuere blev hævet lidt op. Podiet blev betalt via en lang række skiltesponsorer - ordningen med skiltesponsorerne eksisterer den dag i dag, og er med til at sikre revyens økonomi. I '87 skete der også for første gang en eksport af en del af revyens personale. Johnna og Leif Maibom blev engageret af Flemming Krøll til at spille med i efterårsrevyen på Møllekroen i Hurup. For god ordens skyld skal det så nok lige nævnes, at Johnna og Leif Maibom blev ‘hængende’ i Hurup.
Frem til og med 1997 var Leif instruktør og kunstnerisk leder af denne revy. I Sønderborg gik det også fortsat godt. Der kunne være 370 gæster pr. aften i den nye opstilling, og da revyen sluttede havde 6.700 tilskuere set sommerens forestilling.


Revyholdet 1987:

Inger Lolby, Dagmar Bjerregaard, Johnna og Leif Maibom

Fra scrapbogen:
I '87 blev revyen ‘Kongelig Hofleverandør’. Sønderborg by havde officielt regent besøg, og Dronningen skulle bl.a. se byens nye Teatersal. Men fremvise en tom teatersal, er der ingen sjov ved, så revyen blev bestilt til at spille tre numre for Dronningen og det store følge. Tilfældigvis omhandlede to af revyens numre om regentparret, så der var store smil fremme hos Dronningen.

 

 

1987
Webdesign: www.reklamehuset.dk