1984

I efteråret '83 begyndte de nye ejere af Teaterhotellet at bygge hotellet om til andet brug, så gode råd var dyre. Var det overhovedet muligt at fortsætte revyen?
Ja, for ukrudt forgår som bekendt ikke så let, og i sæsonen '84 rykkede revyen ind i festsalen på Sønderborg Statsskole.
Både scene og sal var meget større, så revyen måtte for første gang leje lydudstyr, og stadigvæk stod det samlede revyhold for alt: Tekstskrivning, kulisser, rekvisitter, madbestilling, servering, rengøring, m.v. Der blev spillet i alt 16 forestillinger, men med den ekstra plads i salen blev der igen sat ny tilskuerrekord - det samlede tal var 3.937 tilskuere.
Den landsdækkende presse begyndte så småt at interessere sig lidt for revyen i det sønderjyske. Den blev bl.a. nævnt i bladenes revyoversigt.


Revyholdet 1984:
Inger Lolby, Esben Andersen, Svend Bladt, Johnna og Leif Maibom

Instruktion: Leif Maibom - Kapelmester: Sigfred Nielsen


Fra scrapbogen:

For første gang i Sønderborg Sommer Revys historie dukkede ‘Thorleif’ op. En lidt naiv fynbo som Leif Maibom kreerede i anledning af VM i fodbold i Frankrig. Siden har Thorleif været en fast bestanddel af revyen.
I øvrigt var '84 også på anden måde et skelsættende år for Leif Maibom. Han valgte for første gang at tage orlov for folkeskolen for at hellige sig revyen.

Webdesign: www.reklamehuset.dk